The Legend of Zelda - Majora's Mask

Mine absolutte favorittspill er spillene i Zelda-serien, og av disse igjen er det Majora's Mask som står øverst på lista!

Dette spillet kom originalt ut til Nintendo 64 i år 2000. Handlingen i spillet er en fortsettelse på Ocarina of Time, og omhandler hva som skjer med Link etter han har reddet Hyrule. Han rir av gårde inn i Lost Woods, hvor han ender med å få Epona (hesten sin) og ocarinaen stjålet fra seg. I oppdraget for å finne tyven, kommer han inn i en by. Videre viser det seg at denne byen, Clock Town, er på randen av en katastrofe, og Link må redde verden nok en gang.

Det jeg liker så godt med spillet er at det har en veldig mørk og kunstnerisk, annerledes stil. Samtidig føles spillet mer "ekte" fordi du har konstant 3 dager som du går igjennom mens du spiller.  Det vil si at du har en tidsfrist på deg for hver dungeon, og må spille Song of Time for å komme tilbake til første dagen igjen når du er ferdig. Er du midt i et dungeon når morgenen kommer fjerde dag, ja, da er det game over. Menneskene du møter vil si og gjøre forskjellige ting ettersom hvilken dag det er, noe som er mer spennende enn at alle repeterer seg selv hele tiden. I dette spillet får du også spille som forskjellige raser, uten at jeg skal spoile for mye om det. Dessuten er det råbra musikk og bra handling :)!

Anbefales på det varmeste!

 

 

 

Her er forøvrig en liste over de Zelda-spillene jeg har spilt, i kronologisk rekkefølge etter når de ble laget:

* The Legend of Zelda (NES)

* A Link to the Past (SNES)
* Ocarina of Time (N64)
* Majora's Mask (N64)
* Wind Waker (Gamecube)
* Twilight Princess (Wii)
* Phantom Hourglass (DS)
* Spirit Tracks (DS)
* Skyward Sword (Wii)

 #Zelda #Majora #Majoras #Mask #Gaming #Spill #Spilling #Link :)..

4 kommentarer

tine katrine

06.10.2013 kl.23:31

Har aldri fått spilt zelda jeg. Er det bra på wii? For det har jeg faktisk, så kanskje det får bli neste spillet jeg kjøper.

Poleveg

06.10.2013 kl.23:40

tine katrine: Ja, jeg har spilt omtrent alle Zeldaspillene mine på Wii, jeg har ikke N64 :).. Det er helt likt, bare med annen kontroll. Jeg liker best å koble til Gamecube-kontroll og spille retrospillene med det, men du kan også bruke sånn classic controller :)!

Khris

06.10.2013 kl.23:53

Elsker Majoras Mask :) :) :) Spillet er ikke bare superbra. men det er superintelligent også!

Poleveg

07.10.2013 kl.02:00

Khris: Helt enig :)!

Skriv en ny kommentar

Poleveg

Poleveg

24, Oslo

Jeg er en 24 år gammel jente med litt for mange nisjeinteresser! Den beste måten å beskrive meg på er kanskje en sta vegansk poledanser, musiker, cosplayer og gamer. Enjoy ;)!

Kategorier

Arkiv

hits