Dagens smoothie - The Pink Panther!

Som noen kanskje har fått med seg er jeg ganske glad i å lage smoothies. Det er en enkel måte å få i seg masse frukt og grønt, samtidig som det smaker nydelig. Jeg pleier å prøve meg frem med forskjellige ingredienser, og smoothien jeg lagde i dag er jeg spesielt fornøyd med, synes den ble veldig god. Her er den:

The Pink Panther:

250 g Alpro Soya-yoghurt naturell
8 store jordbær
En halv kiwi (bruk en godt moden en, ikke en sur en)
To hjertesalatblader
1 og en halv banan

 

Ta-daaaaa!

 

 

#Smoothie #Pink #Panther #Kosthold #Helse #Vegansk #Vegan #Helg

 

2 kommentarer

Tine

12.10.2013 kl.18:49

Hei! Først av alt at dennna bloggen er den feteste blogggen på hela blogg, og nå er jeg ærlig! Unnskyld virkelig at jeg ikke har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men noken gannger så er man barre lit lei så ender man opp med å droppe det. Etter min mening er det nemlig ufattelig mange sleme som skriver kommentarer. Jeg har flere ganger nemlig selv freke komenterer når jeg hadde blog. Det var veldig ubehagelig. Jeg håper inderlig at du ike får noen dume kommentarer og at du får tusen ganger flere kjekke komentarer. Da jeg ikke lenger har blog tennkte jeg å bare poste ein lenkje til ein konkuranse som jeg nettopp har signert opp på. Premien er et gavekort. Jeg håper veldig at jeg vinnner, men lykke så håper jeg at du skal! Det hadde vært koselig om du meldte deg på!

Rosa

14.10.2013 kl.08:33

yum, det ser veldig godt ut! fikk lyst til å lage en sånn en. mener du at den kan regnes som "green smoothie"? :D jeg mener den lages jo med noen salatblader selv om den ser ganske rosa ut!

Skriv en ny kommentar

Poleveg

Poleveg

24, Oslo

Jeg er en 24 år gammel jente med litt for mange nisjeinteresser! Den beste måten å beskrive meg på er kanskje en sta vegansk poledanser, musiker, cosplayer og gamer. Enjoy ;)!

Kategorier

Arkiv

hits